Dansk Søulykke-statistik for aaret 1902.

Bidragyder(e): Materialetype: TekstTekstSprog: Danish, French Publication details: København : Statens statistiske Bureau, 1904.Beskrivelse: 123 sEmne(r): Other classification:
  • Da.3/225
  • Da.3/215
  • Da.19/001
Sammenfatning: Angiver i tekst og tabeller by- og landbefolkningen, folketallet og befolkningsforøgelsen i de enkelte byer, folketallet i sogne og sognekommuner og i overøvrighedskredse, stifter, provstier, retskredse, lægedistrikter, udskrivningskredsene, folketingsvalgkredsene, skattekredse og skyldkredsene. Der er også opgørelse af areal, og steder (gårde og huse). 4 sider handler om Færøerne..Sammenfatning: Indeholder register over stednavne..
Markeringer fra biblioteket: Ingen markeringer fra dette bibliotek for denne titel.
Eksemplarer
Medietype Aktuelle bibliotek Samling Hyldeplads Status Udløbsdato Stregkode
Bøger Bøger Danskernes Historie Depot Offentlig statistik RB57H04 Udlånes ikke 104145

Angiver i tekst og tabeller by- og landbefolkningen, folketallet og befolkningsforøgelsen i de enkelte byer, folketallet i sogne og sognekommuner og i overøvrighedskredse, stifter, provstier, retskredse, lægedistrikter, udskrivningskredsene, folketingsvalgkredsene, skattekredse og skyldkredsene. Der er også opgørelse af areal, og steder (gårde og huse). 4 sider handler om Færøerne..

Indeholder register over stednavne..

Danskernes Historie Online - Danske Slægtsforskeres Bibliotek