Local cover image
Local cover image

Kortfattet topografisk-personal Vejviser for Landet.

Af: Materialetype: TekstTekstPublication details: Kbh. : G. E. C. Gad, 1889.Beskrivelse: 368 SEmne(r): Other classification:
  • D a B
Online-tjenester: Sammenfatning: Ved Udarbejdelsen af nærværende „Vejviser for Landet“ er der tænkt paa Muligheden af at tilvejebringe en samlet, kortfattet Vejledning om mange forskjellige Forhold og Personalier, saavel i Provinskjøbstæderne som paa Landet, hvilken Vejledning- antages at kunne blive til Nytte for dem, der ikke have udførligere og mere kostbare Hjælpemidler ved Haanden.
Markeringer fra biblioteket: Ingen markeringer fra dette bibliotek for denne titel.
Eksemplarer
Medietype Aktuelle bibliotek Samling Hyldeplads Status Bemærkninger Udløbsdato Stregkode
E-materiale E-materiale Danskernes Historie Online Ebog online Topografi, alm. Til stede Søgbar PDF. Danskernes Historie Online. 900336

Indeholdende Postadresser, Afstand fra Kjøbstæder, Indbyggere, Gaardes og Huses Antal, Sognenes Hartkorn og Areal, Møller, Godser og større Gaarde tilligemed
Havne paa Embeds- og Bestillingsmænd-, Godsers og større Gaardes Ejere m. m. m.

Ved Udarbejdelsen af nærværende „Vejviser for Landet“ er der tænkt paa Muligheden af at tilvejebringe en samlet, kortfattet Vejledning om mange forskjellige Forhold og Personalier, saavel i Provinskjøbstæderne som paa Landet, hvilken Vejledning- antages at kunne blive til Nytte for dem, der ikke have udførligere og mere kostbare Hjælpemidler ved Haanden.

Klik på et billede for at se det in billedfremviseren

Local cover image
Danskernes Historie Online - Danske Slægtsforskeres Bibliotek