Danskernes Historie Online

Local cover image
Local cover image

Skønskrivning [tekstprøver på gotisk skrift]

Af: Hummeluhr, Poul ChristensenMaterialetype: TekstTekstBeskrivelse: 49 siderEmne(r): gotisk skriftOnline-ressourcer: Åbn PDF (10 MB). Søgbar. Slægtsforskernes Bibliotek. Produktionskrediteringer: Poul Christensen Hummeluhr, født 20-07-1837 i Hummeluhre, Lading Sogn, Aarhus Amt, Konfirmeret 18-04-1852 i Lading Sogn. Forældre: Christen Jensen og Anne Poulsdatter. Arkitekt. Død 20-11-1898 i København. Virkede i København. Nævnt fra 1869 i vejviseren under skiftende adresser, fra ca. 1878 til sin død på adressen Lille Istedgade 5, 3. Det er nemt at læse bogens tekster da alle bogstaver er meget tydelige, og desuden er der et alfabet på mange af siderne. Bogen er egnet til at øve sig i at skrive gotisk håndskrift og i at læse højt i en lille gruppe. Desuden er bogen egnet til at studere bogstavernes særlige kendetegn.
Markeringer fra biblioteket: Ingen markeringer fra dette bibliotek for denne titel.
Eksemplarer
Medietype Current library Samling Hyldeplads Status Bemærkninger Udløbsdato Stregkode
E-materiale E-materiale Slægtsforskernes Bibliotek Online
Ebog online
Hjælpemidler og hjælpevidenskaber Til stede Søgbar PDF. Slægtsforskernes Bibliotek. 921627

Poul Christensen Hummeluhr, født 20-07-1837 i Hummeluhre, Lading Sogn, Aarhus Amt, Konfirmeret 18-04-1852 i Lading Sogn. Forældre: Christen Jensen og Anne Poulsdatter. Arkitekt. Død 20-11-1898 i København. Virkede i København. Nævnt fra 1869 i vejviseren under skiftende adresser, fra ca. 1878 til sin død på adressen Lille Istedgade 5, 3.
Det er nemt at læse bogens tekster da alle bogstaver er meget tydelige, og desuden er der et alfabet på mange af siderne.
Bogen er egnet til at øve sig i at skrive gotisk håndskrift og i at læse højt i en lille gruppe. Desuden er bogen egnet til at studere bogstavernes særlige kendetegn.

Klik på et billede for at se det in billedfremviseren

Local cover image
Danske Slægtsforskere - Slægtsforskernes Bibliotek